Лияна шокира всички си почитатели, това не е за вярване!

Певицата Лияна хвърли в шок всичките си почитатели, а и не само тях. Певицата заяви от първо лице истината за личния си живот, след като медиите от месеци я свързват я с Мариан Кюрпанов, я с Павел Чернев, а с Бог знае кого.

Самата Лияна разкри истината за любовта в живота си и се оказа, че... такава няма. Жена с лицето и тялото на певицата е самотна и не е имала връзка повече от половин година - нещо, което би шокирало всеки. Тя дори не била спала с никого, което е абсурдно.

liyana_denizЛияна обаче призна, че така се чувства добре и предпочита да я смятат за самотна, отколкото да търпи до себе си мъж просто ей така. Тя сподели, че все още не е намерила подходящия партньор за себе си, а не иска и няма да прави компромиси що се отнася до най-важното нещо в живота си.

Писанията за нея и Павел Чернев Лияна обяви за категорична и груба лъжа, пише Goreshto.net. Двамата били просто много добри приятели и затова излизали да си приказват или да изпият по една чаша вино някъде.

Мит се оказа и прословутата любов между Лияна и Мариан Кюрпанов, когото певицата не крие, че харесва адски много, но само като човек.

И все пак, жена с излъчването и перфектната красота на Лияна да стои сама толкова дълго време, не е нормално, категорични са феновете.