От много време насам, може би малко след раждането на второто им дете, Криско и Цвети Петрова бяха погнати от медиите, а темата винаги е една и съща - разделени ли са, заедно ли са?!

И въпросите са напълно нормални при все, че в миналото си двамата показваха как постоянно са заедно и се обичат, но тези моменти се разредиха чувствително. Отдавна общите им снимки и постове са някак формални и като че ли по задължение - заради децата, разбира се.

Е, рапърът проговори и за първи път намекна за проблеми във връзката си с бившата стюардеса. Криско даде интервю по Нова ТВ, в което сподели подробности за работата и живота си. На зрителите направи впечатление, че през цялото време Талев говореше за децата си и за това как иска да прекарва повече време с тях. Когато може, дори ги взима на събития като сватбата на Боро Първи, на която, между другото, всички се натръшкали от стомашен вирус от храната.

Криско обаче не обели и дума за Цвети, която също беше с него на сватбата. А, когато го попитаха за предпочитанията му в свободното време, той отвърна, че обича и иска да е сам.

"Да, аз правя купони, това ми е работата, но иначе отдавна съм се превърнал в чичко. Искам да съм сам у нас, да чета книги и да не мисля за никакви заведения, хора и прочие", обясни Талев. Което наведе феновете му на мисълта, че с Петрова нещо не върви...