Това е истината за развода между Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева!

Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева слагат край на съвместния си живот. Чаровната актриса и дъщеря на голямата Пепа Николова подава молба за развод, отчаяна от непреодолимата слабост на мъжа си към чашката. Водещата на Биг Брадър Ол Старс предприела тази крайна стъпка още преди година, но впоследствие склонила да даде последен шанс на половинката си. Репортажът на Николета Лозанова в "Папараци" обаче, който "излови" Иван Ласкин в крачка, я извадил от кожата й и красавицата теглила чертата на брака си.

[caption id="attachment_330772" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева в развод, ама друг път...[/caption]

Всичко казано дотук е твърдение на анонимни източници пред вестник "Уикенд", който разпространи новината днес. Истината обаче - такава, каквато Kliuki.bg научи, е коренно различна. Алекс Сърчаджиева не само не е подала молба за развод, но си няма и понятие, че се "разделя" с Иван Ласкин.

Двамата актьори са заедно, радват се на малката си дъщеричка София, а отношенията им са повече от стабилни. Алекс Сърчаджиева твърдо застава зад половинката си и отрича каквато и да било достоверност в скалъпения репортаж от папараците на Николета Лозанова.

Доказателство, видно за всички, за това, че Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева си съжителстват в мир и любов, е само един поглед върху личните профили на двамата във Фейсбук. "Малко мъже в България ще заявят публично любовта, уважението и подкрепата към собствената си съпруга, а Иван го е правил неведнъж и то пред очите на хилядите си приятели в социалната мрежа. Думите му там, както и тези на Алекс, са доказателство за хората, които не ги познават лично. Приятелите и близките им отлично знаят, че по-заедно от това, двамата не могат да бъдат", коментират новината за "развода" колеги на астьорското семейство.

Колкото до самите Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева, коментарът им относно темата за "драматичната разлъка" се свежда до две думи - пълни глупости!