Прекалено кратка се оказа музикалната кариера на Гери-Никол. Макар да е само на 24 г., тя вече няма да пее, защото я мързи.

На варненката й писнало да не спи по цели нощи заради участията си и да обикаля цялата страна всяка седмица. Затова решила, че вече не си струва да се хаби като певица, при положение че като инфлуенсър изкарва почти същите пари, без да си помръдне „яката дупара” от дивана.

Напоследък Гери-Никол, която не е пускала нова песен от пролетта, е изключително активна в социалните мрежи. Тя има много последователи там, което й носи големи суми пари. Клипчето й как диша райски газ от балон стана истински хит и тогава певицата се замислила, че може само от това да си изкарва прехраната.

Макар да обичала да пее, Гери-Никол не била от най-работливите хора. Даже била от доста мързеливите и затова в дома й в София често било много разхвърлено, а във Варна още живее с родителите си.

Друга причина за пенсионирането на Гери-Никол е свързана с визията й. Тя обичала много да си похапва, но е от жените, на които всичко им се лепи. Затова постоянно се ограничавала в името на имиджа си. След като заряза пеенето, вече ще може да нагъва баници и баклави  наволя.

Източник: HotNews.bg