Алекс Богданска взриви мрежата

Бившата жена на Даниел Петканов показа бременно коремче. Тя, заедно със сина си Габриел и бившия си Дани Петканов, са на семейна почивка в Тайланд. Разведените съпрузи криеха отначало съвместната си ваканция, но после се разбра, че почиват заедно.

Миналият февруари съпрузите сложиха окончателно край на брака си. Като причина за развода се оказа прекалено амбициозната манекенка, която изисквала от Лудия репортер да е по-нахъсан за всичко. Това, както и че тя вадела повече пари от него, ударило по мъжкото му его и той предпочел развода, пред това да се коригира.

От кого е бременна Алекс Богданска?Показа бременно коремче (Снимки)

Те изминаха дълъг период, през който Александра дори потърси услугите на психолог, за да се справи със ситуацията. Тя искала да роди още едно дете и тогава неочаквано дошъл удара от Лудия репортер, пожелал да се разведат официално.

Но изглежда, че все пак чувствата победиха и двамата са отново заедно. Въпреки че официално не са афиширали събирането си.

Дали мечтата на Алекс нейния син да има братче или сестриче, се е сбъднала? И от Дани ли е бременна моделката. Тези въпроси си зададоха феновете им, когато Алекс Богданска се показа в мрежата с бременно коремче.

Оказа се, че тревогата е напразна. Тя била подута в коремната област не защото носи нова рожба, а защото преяла. Натъпкала се с бургери, картофки, салата, които останали, след като сина й се нахранил. И само два часа по-късно тя се показа както си я знаем, с перфектно изваяно тяло.