Помните ли пластмасовата мома от втория сезон на „Ергенът“ Мони Зенгинер

В предаването тя се представи като елитна танцьорка на ориенталски танци, но и умна, интелигентна и класна дама. След като не стана  една от финалистките, Мони се изцепи, че влезнала в любовното шоу, за да стане известна. А Генчо изобщо не харесвала.

Извън формата Мони се хвалеше, че винаги си поставя главозамайваща цел.

„Когато започнах да танцувам по варненските кръчми, бях си наумила, че един ден ще стана най-скъпоплатената и известна ориенталска танцьорка в България“, обясни Мони.

Вече била студентка във великотърновския университет, като целта й е отново голяма-да стане „оторизиран психолог“.

„ Знанията, които ще придобия в университета, ще ми дадат възможност да разгърна напълно потенциала си!За да мога още по-ловко да лекувам, но и да разболявам. Всеки, според заслугите! Затова реших, ще стана оторизиран психолог.

Психолог и  оратор не ставаш, раждаш се такъв. А аз умея да работя с човешкия материал открай време.Да предвиждам човешките ходове в перспектива и красноречиво да изразявам мислите си“, обясни младата дама.

Интересно, докато беше една от момите в „Ергенът“ 2, Мони Зенгинер не успя  и една дума да върже с Евгени Генчев, заради което той я натири рано-рано, коментират в мрежата.

 

 

 

Източник: show.blitz.bg,Crimesbg.com