Името на ММА боеца Недко Николов вече не може да бъде свързвано с това на Тита, дори и като спомен. Певицата изтри всичките си преживявания с него, но не в мрежите, а там, където е най-важно - в сърцето и главата си.

Днес Христина Христова, както й е пълното име, сияе отново, но вече с нов мъж. След раздялата с Недко, Тита не бързаше да си намери нов приятел, или да се хвърля от афера в афера, за да не е самотна, или да забрави. Тя постъпи умно като си даде време и свобода да бъде себе си, да работи и да разбере от какво наистина има нужда.

Е, явно го е открила и то наскоро, тъй като допреди няколко месеца твърдеше, че е още сингъл. Близки до нея разкриха, че приятелят й е истински мъжкар, но не мутра като Николов, а мъжкар с визия, излъчване и главно характер.

Те не издават нищо повече, защото певицата все още не е решила да го покаже на света, но ето, че започва да прави първите стъпки към това. Самата Тита пусна фотос в профила си, на който е заснета тя на открито заведение. Пред нея обаче има пепелник с голяма пура в него, като е ясно, че не Тита я пуши.

Христова изглежда спокойна и щастлива, което говори, че може би скоро ще се престраши да покаже и лицето на избраника си. "Готини са заедно, дано това да е човекът, който й трябва", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com