Знаем, че Тото от СкандаУ направи гаф, голям гаф, радвайки се и хилейки се на разказа на Тити Папазов в подкаста му през март. Тити се похвали на всеослушание как остригал до голо главата на бивша своя приятелка, а това, едва ли не, тогава се представи като геройство.

Ами не, не е геройство, а престъпление! Това е категорично! Но иронията сега е, че не Тити го отнася толкова жестоко за деянието си, а Тото. Йонислав Йотов не е на себе си, а съпругата му - Кристин Петринска е в шок, след като цялото им семейство реално остава без доходи.

Да са живи и здрави спестяванията на рапъра и водещ, ако не са ги профукали, разбира се, защото балтията е страшна. Първо му свалиха целия подкаст от Тубата, след това хотел във Велинград, който е сред основните му спонсори, прекрати отношения с него. А снощи дойде и последният удар, който му "отсече главата".

Снощи двата гиганта - "Пепси" и "Тюламор Дю" официално и публично заявиха позицията си - не толерират никакви форми на насилие или подкрепа на насилие и... прекратиха договорите с Тото.

От всички тези места рапърът гушеше по около 80 000 на месец, което ще рече, че остава без тях на секундата. Отделно прибираше луда пара от гледанията на клиповете си в Тубата.

Не е лесно да си представим, а и не искаме, какво му е в момента на Йонислав, а вече мнозина се питат не е ли твърде жестоко наказанието към него?! Още повече, че за Тити нищо не се чува. Защо ли?!