"Пресният" баща Ники Михайлов, вместо да си живее живота и да се радва на бебето Борислава и "пенсионирането" си от футбола, бере ядове в семеен скандал. Нещо повече - той се оказа между чука и наковалнята като не знае чия страна да заеме, защото причината за ядовете е любимата му Николета Лозанова.

Знаем, че НиЛо е маниачка на тема рейтинг и слава, затова и прие с охота предложението на Иван и Андрей да заснемат риалити с нея и семейството й. В това риалити ще бъде излъчван живота им - от-до, ще се снима в дома им и за известно време всичко, което правят, ще става пред очите на зрителите.

Разбира се, не родителите на Николета, а тези на Николай, ще бъдат на топа на устата, защото ще донесат по-голям рейтинг. Най-вече се напъва за присъствието на Боби Михайлов и Мария Петрова в предаването, откъдето идва и скандалът.

Бившият шеф на БФС, който лекува черния си дроб в Турция, бил твърдо против да се показва като маймуна по телевизията и да прави панаири пред хората. Още повече, че сме наясно с "обичта", която нашенци масово питаят към него.

Борислав отказал и дори се скарал на Лозанова, че прави такива тъпотии. Тя пък тропнала с крак и се заинатила предаване да има. Разбира се, плймейтката не може да принуди Михайлови да се снимат в него, освен мъжа си. А горкият Ники се чудел какво да направи и на кого да угоди.

Източник: Crimesbg.com