Тя е сред чалгаджийките, които най-добре познават Слави Трифонов - и като шоумен, но и като човек. И няма как да е иначе, защото самата тя е откритие на Дългия и дори името й - Кали, е измислено от него.

Днес певицата си спомни миналото и разказа как е започнало всичко. "От малка пея и исках да се занимавам с това. На 15 години долу-горе бях, когато ме харесаха как изпях една песен на сватбата на брат ми и ме поканиха в оркестър. После съм пяла къде ли не - най-много с ромски оркестри, където научих много неща", спомня си Кали.

И един ден, когато пее в ресторант в центъра на столицата, вътре се озовава Слави Трифонов. Той я чува, много я харесва и веднага изпраща свой "агент", за да я присъедини към тогавашната си музикална компания "БМД". Лично обаче не я заговаря в онази вечер.

"Каквато бях млада и глупава, се шашнах от Слави, който вече беше известен. Даже си мислех, че ей на - ще вземе да ме сваля, да му ставам гадже, хахаха... Нищо от това не се случи, разбира се, но дълги години имахме прекрасни отношения и от него съм научила много, наистина много", казва Кали.

Тя ще посрещне коледните празници със семейството и гаджето си, а на Нова година щяла да работи, както обикновено.

Източник: Crimesbg.com