Дар слово да искаш от него... бол! Но съзнава ли смисъла на думите, които пръска на вятъра, Благой Георгиев?! Днес в ефир той се включи от Барселона, където е заедно с новата си изгора Ивана Главчева и направи гръмко изказване. Изказване, което опули едни и искрено разсмя други. Как водещата успя да сдържи смеха си обаче, не ясно...

"Да, щастлив съм. Да, чувствата ми са споделени и съм влюбен, и сме заедно. Така че нека момичетата, които ме харесват, да знаят, че нищо няма да се получи между нас, защото сърцето ми е заето. Изцяло!", декларира футболистът.

Разбира се, той си вярва в това, което говори и е категоричен, че с щерката на Ванко 1 ще са заедно до сто години. А дано, де, ама... Не помни ли Благой, че абсолютно същото, дори още по-украсено, обясняваше за бившата си вече жена - Полина Спасова, с която не изтраяха в брак и една година.

"Дано този път да е различно и Ивана да му хване юздите, но надали. Благой не е малко дете, утвърден характер е и да се промени е почти невъзможно. Но нека! Който не вярва, само да почака и времето ще му го докаже", коментират в нета.

А иначе Георгиев каза, че бил в Барселона заради сина си, който тръгнал по неговите стъпки във футбола.