Петко Димитров чукна 50. Жив да е и здрав! Бизнесменът е роден през август, но чак сега направи партито по повода, на което му пяха Азис и Тони Стораро. Плътно до него, разбира се, беше семейството му - жена му Яна Димитрова и тримата му синове (първият знаем, че е от Мария Игнатова).

Точно тук, по въпроса с Мария и Яна, иначе досетливият и умен Димитров прояви голяма глупост. Дали под влиянието на чашките, или просто не го обмисли, но той описа връзките с жените в живота си.

Осъзна ли какво каза?! Петко Димитров чукна 50 и разкри истина, с която жестоко унижи Яна! (виж тук + СНИМКИ)

Петко заяви, че с Мария много са се обичали, но тя не е издържала на бизнеса му и факта, че го няма по нощите и постоянно е заобиколен от красиви (а и доста дашни жени). Игнатова била пределно наясно какви ще ги върши благоверният й и настояла да смени сферата си. Той обаче отказал.

Осъзна ли какво каза?! Петко Димитров чукна 50 и разкри истина, с която жестоко унижи Яна! (виж тук + СНИМКИ) - Снимка 2

"Тя не пожела да търпи и да живее с мъж, който "кой го знае къде е и какво прави". Затова и не останахме заедно. Янчето обаче е точният човек за мен, защото е адски търпелива и винаги тя е тази, която прави компромиси и гледа да пази мира и хармонията вкъщи. Иначе досега да сме се парясали и с нея", смее се Петко.

Димитров обаче забрави как в интервю за връзката си с Преслава беше разкрил, че е скъсал с нея, защото работи същото като него и я няма по нощите... Значи за мъж може, за жена не?! Това разбуни духовете в нета и се появиха дори коментари от познати на бизнесмена, които укориха Яна, че търпи.

"Ясна е тази тяхна "хармония". Хармония, но само от страна на Яна. Да не мислите, че Петко не й слага рога - хаха, трябва да сте много наивни. Тук обаче въпросът е коя жена ще търпи и ще се примирява и коя не", коментират в нета.