Белослава, която  се прочу през седмицата не с някой нов проект, а със скандално поведение, че бе спипана да шофира с 1,25 промила алкохол, известни музиканти скочиха в нейна зашита. Първенци по подкрепа се оказаха Мария Илиева и Орлин Павлов, които публично почти ѝ се обясниха в любов.

Орлин Павлов и Мария Илиева скочиха в защита на пияната Белослава (Родният музикален елит показа висше лицемерие)

Насред гръмкото “обичам те” заваляха и призиви, че всичко ще бъде наред, че никой не е безгрешен и пр. Така родните ни випове се оказаха изненадващо лицемерни, при положение че често демонстрират колко уважават спазването на закона и идеята, че всеки си носи последствията. Публичната им подкрепа към сгафилата изпълнителка ядоса мнозинството и повечето хора уверено сметнаха, че поне на нея ще ѝ се размине.

След като дрегерът, който е ползвала в злополучната вечер, се оказа негоден, май натам вървят нещата. Случайно или не, Белослава е привърженик на безопасното шофиране и за свой ужас, именно тя бе изловена да шофира приятно почерпена. Така за пореден път блесна и лицемерието на “звездите” ни, според които, дори да си доста загазил човек, ще ти бъде простено, ако сбъркаш. Не една и две жертви на загинали в катастрофи с пиян шофьор вероятно се чувстват лично засегнати от подобна показност и размяна на сърчица, сякаш нищо не е станало.