Орхан Мурад се похвали, че е на море

Баладичният изпълнител е заедно със съпругата си Камелия Добрева. Двамата не отмарят на родното Черноморие, а се радват на слънцето и плажовете на съседна Турция.

Певецът се похвали, че ще почиват с половинката си две седмици, след което се връщат у нас, заради работните си ангажименти.

Програмата на Орхан Мурад е запълнена, но той няма да пее по клубове, където никога не е извивал глас, а по заведенията. Както сам споделя, неговите песни са по-лирични, баладични и любовни, които се слушат от по-различна публика, която посещава ресторантите.

Но не кариерата интересува неговите фенове, а какво се е случило с общото им бебе с Камелия. Преди година или две те се похвалиха, че очакват общ наследник, след което приказките секнаха.

Двамата не проронват и дума, а почитателите на Орхан Мурад се питат дали не е  станало нещо непредвидимо. Но отговор на въпросите им няма.

Орхан Мурад твърди още, че се е помирил със скандалната си дъщеря Сузанита. Но май нещата се по-скоро формални.

Двамата нито се следват в социалните мрежи, нито имат общи снимки.По всичко личи, че и не се виждат често. А Орхан Мурад не се вижда често и с внука си от Сузи.

Източник: Crimesbg.com