Най-отчаяната миска, както отдавна я наричат - Венцислава Тафкова, сложи край на самата себе си. Брутален при това!... От предишната й визия не е останала и следа, при това само за броени дни. Не че Тафчето някога е била Моника Белучи, де, но днес прилича на жив орангутан - или поне това е всеобщото мнение на потребители в нета.

За доказателство прилагаме и снимката, която лично Венцито си е качила в нета като очевидно смята, че е красива, горката... Но ясно се вижда какво са й причинили при последната манипулация в клиника уж за красота...

Близки до пловдивчанката с мераци за столично жителство коментират, че тя от години не може да си намери мъж и е решила да се "помпа" дотогава, докато някой не я поиска. И се тревожат, че е напът да се превърне в поредната Андреа от Бургас, която ще се пръсне от операции.

"Жал ни е за нея, защото не може да вдене, че не визията й е проблемът, а простотията и тъпотата. Ами глупава е, не може нормален разговор да проведе, извън женските си глупости. Кой адекватен мъж ще я поиска за друго, освен за да я излашка няколко пъти?! То само с джуки и силиконови бомби не става. Показва се като мастия, а иска да я уважават като дама - дръжки!", коментират близки до обкръжението на Тафкова.

Източник: Crimesbg.com