Лили Иванова предпочита скалпела пред ужаса да изглежда грохнала, сбръчкана и стара

А и на грандиозния концерт, който планира тази есен в зала „Армеец” примата на родната естрада не иска да покаже увиснали кожи пред многобройните си почитатели. Лили обещава също да зарадва любимата си публика с изцяло обновен репертоар и разбира се, няколко незабравими хита.

Но кралицата на българската естрада копнее, като всяка жена между впрочем да запази колкото се може по-дълго хубостта и младостта си.

[caption id="attachment_311310" align="alignright" width="300"]Лили Иванова ляга под ножа Лили Иванова ляга под ножа[/caption]

Затова преди грандиозния спектакъл тя ще се подложи на супермодерни пластични интервенции при скъпо платени хирурзи. За цената на които изпълнителката на „За тебе бях” няма грижа.

Примата на българската естрада не веднъж и два пъти се е „доверявала” на чудодейното въздействие на скалпела. Благодарение на новаторските методи за подмладяване в пластичната хирургия, Лили Иванова е успявала да премахне следите на времето с хиалуронова киселина и ботокс. Досега.

И е излизала победителка в трудната борба да скрие годините.

Това не могат да й отрекат дори и най-яростните й зложелатели. Но 74-годишната мега звезда не иска да спира и въпреки напредналата си възраст обича да експериментира. И да си причинява шокиращи неща на себе си, не мирясват да я одумват в музикалните среди.

Но Лили отвръща на нападките им с думите, че никога не гледа назад, а винаги се вторачва напред. Там, убедена е звездата от световна величина я очакват куп нови и невероятно хубави неща.

Последната иновация, на която възнамерява да се подложи уникалната изпълнителка е подмладяване с лазер. С чиято помощ се изтриват следите от бръчки по лицето и шията, твърдят специалистите. Но все пак супер огромните надежди от тази манипулация са за наивници.

Няма как, твърдят корифеите в това поприще да си на 80 години и да искаш да изглеждаш като 20-годишно маце. Въпреки това те не отричат поразителния ефект. Той вече е изпробван от поп фолк дивата Ивана и някои позастаряващи български актриси.

Удоволствието струва три бона и има срок на годност три години.

Но цената си заслужава, признават родни красавици. http://youtu.be/7tSR_FgFClk