Новата Мис Силикон се оказа доста опасна

Мис Силикон Михаела Стоичкова се оказа доста опасна мадама. Тунингованата носителка на титлата изобщо не си поплюва.

Силиконката призна, че набила здраво първото си гадже. Само че това се случило, когато двамата били във втори клас. Тя се влюбила в свой съученик, който първо предложил на нея. Но след това любовникът го направил и  с всички останали момичета в класа.

След като разбрала какви ги е свършил, бъдещата Мис Силокон избесняла. И му хвърлила як кютек, признава самата тя в свое интервю.

След това го изоставила позорно. Михаела признава, че до момента е била в няколко връзки. Но всичките й гаджета я зарязвали и оставяли с разбито сърце.

„Всички мъже лъжат, досега не съм срещнала някой, който да не го прави. Дори да ги хванеш натясно, пак продължават да се гърчат и  да не признават истината“, разочарована е  от мъжкото съсловие носителката на титлата.

Победата над оставалите напомпани участнички в конкурса, както и десетте бона награда, които отнесе, не й донесли радост. Защото и с актуалното си гадже са пред раздяла.

Драмата е заради това, че той не бил съгласен неговата любима да се записва за надпреварата. Именно участието й станала „ябълката на раздора“. Единствено родителите били зад гърба й, а от майка си получавала пълна подкрепа, твърди надарената силиконка.