Eмилия си призна, че не може да живее без мъжа на мечтите си! Красивата Емилия е повече от категорична, че той е всичко, което има и иска!

Майката на малкия Иван - Емилия, признава, че обожава футболния бос Коко Динев. Една от успешните певици на „Пайнер” споделя, че не може даже да си представи своите дни без именития си мъж. Въпреки „героичното минало” на съпруга й, през чийто креват минаха талази фолкаджийки Емилия е убедена, че двамата са сродни души и са родени един за друг. Изпълнителката на „Нежни устни” признава, че за времето, през което са заедно, изпитанията, които е преминала двойката, не са били нито малко, нито пък леки. В тях бушували казан от страсти, в отношенията им имало раздели, връщане, лоши приказки, скандали, после примирие. Но родената в Гълъбово като Емилия Вълева и позната като Емилия риторично пита кой е идеален, че да ги съди, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_315141" align="alignright" width="300"]Емилия обожава Коко Динев Емилия обожава Коко Динев[/caption]

Едно сред най-екстремалното й преживяване беше използването й като боксова круша, припомнят паметливи. Въпреки „моралните и физически щети”, Емилия се оказа издръжлива и го преодоля. После пухкавия сладострастник даде висока награда на своята благоверна, като я поглези с екзотични екскурзии. Фотото на които разбира се щастливата „сървайвърка” не пропусна да постне в социалната мрежа.И да заяви на феновете си колко доволна и щастлива е от вниманието на палавия богаташ.

Тя стана като насмешливата реплика „Бий ме, обичам те”, не мирясват завистниците. Според нейни колежки обаче причината за „изпепеляващата” любов на Емилия е дълбокият джоб на брачната й половинка. И заради охолния живот и финикийски знаци, тя е готова да изтърпи всичко. Дори недолюбването от страна на свекърва си, пищните купони на бившата на Коко - Анелия, в култовата кръчма на съпруга си– „Кошарите” и най-вече грозните удари.

Но дори и за милозливата „самарянка” някои неща имат граница.Емилия е категорична, че няма да стане приятелка с екссъпругата на Коко, колежката си Анелия. Двете не само, че не могат да се дишат, но продължават с мръсните номерца и ударите под кръста. Скоро бивша и настояща съпруги няма да „заровят томахавката”, категорични са близки до средите на певиците.