Няколко месеца след развода с Благой Георгиев, бившата му съпруга Полина Спасова вече е в обятията на друг мъж, с когото изживява ренесанс на чувствата си. Знаем, че тя бе като смазана от брака с Джизъса, който изтрая по-малко от година.

"Той се промени веднага след сватбата ни, стана човек, когото не познавам. И не, не бях щастлива и ден с него, защото не такива отношения съм си представяла", лаконична бе преди време Спасова.

Онемяхме: Ето кой е новият на Полина Спасова! (бившата на Джизъса взриви нета - СНИМКИ)

Днес велинградчанката обяви, че е обвързана и че разводът си е струвал, щом я е довел до... него. Новият й мъж, с когото в момента са на ваканция в Гърция, бил коренно различен от Георгиев. На първо място бил много по-млад от него и много по-близо до възрастта на Полина.

"Глези ме, радва ме, изненадва ме. Щедър е, но не само на пари, а на топлина, на нежност и отношение към жената, което е най-ценното за мен. Засега обаче няма да ви го показвам, за да не ми завидите", смее се Спасова. И обяснява, че никога повече не мисли да се захваща с доста по-възрастен от нея мъж, тъй като връзката им ще бъде обречена от самото й начало.

А дали с новия ще издържат задълго и дали любовта им ще доведе до сватба, още е твърде рано да гадаем.