Старо правило е, че много мъже и жени са стегнати и поддържани, докато си хванат половинка. А сключат ли брак, се успокояват и... лекичко се отпускат. Май същото се отнася за сравнително прясната младоженка Калина Крумова, която през миналото лято се венча за Боби Турбото.

Самата връзка на двамата взриви мрежата, а камо ли сватбата им. Никой не очакваше видимо сериозна жена като Калина да се влюби в зевзек като актьора Борислав Захариев, но... неведоми са Господните пътища.

Омъжи се и се отпусна: Оприличиха Калина Крумова на Медената питка, окръгли бузки и телце! (СНИМКИ)

Появиха се дори слухове, че бившата депутатка и водеща е бременна, но Крумова отрече официално тази новина като заяви, че с Боби са се взели по любов, а не, защото гонят някакви цели и срокове.

С участието си в "Черешката на тортата" обаче, Калина си спечели милото обръщение Медената питка - така я нарекоха потребители, констатиращи, че след брака си със Захариев, тя се е превърнала в "добре гледана" жена.

Действително Крумова е оформила доста закръглени бузки, както и подобаващо на тях телце. Разликата е голяма, в сравнение със стройната мадама, която беше навремето, докато водеше сутрешния блок с Христо Калоферов.

"Боби явно си я харесва така, а и той не е манекен, де! Щом са се събрали, да се обичат", коментират зрители