46-годишният американец Ник Стемпер не само успя да завърти главата на Анита Димитрова, но и я отнесе в Щатите като куцо пиле домат - влюбена, че и бременна. Зачеването явно е станало почти моментално, защото двамата с Ник се познават от месеци, а бившата на Рачков е вече към четвъртия месец.

Днес се появиха снимки от къщата, която ще бъде дом за новото семейство (знаем, че Анита вече носи годежния пръстен на Стемпер). Сградата може да е богата, но определено е със странен вид, поне отвън. Тя е на три етажа и помещенията били просторни, но погледнато откъм фасада, на мнозина се струва някак неугледна...

Вътре в къщата обаче имало няколко спални, кабинет, три бани, че и отделна стая за кино. Дворът също бил просторен и пълен със зеленина, като не му липсва и басейн, разбира се - къде богаташ в Щатите без басейн?!;

Анита изобщо вече не се сещала за Димитър Рачков, коментират близки до нея хора, а се фукала, че ще става американка. Не всички обаче са така ентусиазирани от връзката й с Ник, защото реално тя не го познава добре.

"Да не стане така, че в един хубав ден да се върне в България с дете на ръце, но без мъж... Знаеш ли го що за стока е този янки?!", шушукат източниците.

Източник: Crimesbg.com