Разкрасяване, разкрасяване, но всяко нещо с мярката си. Иначе е просто и факт - винаги се получава обратният ефект. А се сещате кой е той на думата "разкрасяване"...

Снимка на Мария от вчера буквално вцепени потребителите в нета и разтърси мрежата. Неин отявлен фен се изфука с общо селфи с любимката си, но така и не се досети какво ще й докара. А именно коментари, след които сме сигурни, че Мара ще се "ремонтира" с поне десет филтъра, преди да си покаже някъде муцуната.

Сами виждате, че това на снимката не прилича на Мара Отварачката и на йота. Да, знаем, че от години всички я корят за джуките и прочие, но дори и с тях, тя приличаше на жена. Тук обаче положението е някак... странно, а болшинството хора я сравниха с травестит, че дори и с натурален мъж.

"Гледайте я, бе! Че не е ли мъжка физиономия това?! Тая Мара от изкелифещване се направи на чучело и то сама си го постигна. Не са боцкания с ботокси и филъри, не са лифтинги, не са скули, не е чудо... И какво?! Какво остана от нежното й лице, с което се е родила?! Помним я като малка дори, хубаво дете беше. Но, каквото сам си направиш...", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com