Бориса Тютюнджиева скъса синджира, а Андрей Арнаудов скъса с нея!

Връзката между Бориса Тютюнджиева и Андрей Арнаудов вече окончателно отива в миналото. Продуцентът се раздели с нея, след като не можа да преглътне обидата и унижението, на което Бориса Тютюнджиева го подложи в събота вечерта.

Както съобщи вестник "Всеки ден", в съботната нощ госпожица Тютюнджиева връхлетяла в известна столична дискотека заедно със своя приятелка, а от Андрей Арнаудов нямало и следа. Двете "дами" пристигнали в заведението видимо почерпени, но това не им попречило да си поръчат бутилка водка, която пресушили сами за по-малко от два часа.

[caption id="attachment_322118" align="alignright" width="300"]Бориса Бориса сама си е виновна за раздялата с Андрей[/caption]

И тогава вече станало страшното - Бориса Тютюнджиева започнала да се лигави по сепаретата и да обикаля като подивяла кучка около редица млади и непознати мъже, на които усърдно показвала плочките на корема и задницата си.

"Беше страшно! Бориса се държеше като неадекватна и през цялото време крещеше, че "това тяло забранени вещества не е видяло". Тя буквално си показваше гащите на мъжете, а на някои от тях се метна на врата - такова нещо досега не бяхме виждали, като луда се държеше", разказват присъстващи на изцепката на Бориса свидетели, които признават, че още са ошашавени от видяното.

[caption id="attachment_322119" align="aligncenter" width="300"]Ето и само малка част от неадекватните изблици на Бориса Ето и само малка част от неадекватните изблици на Бориса[/caption]

"Бориса Тютюнджиева все пак е известна личност. Как е възможно да се излага така, а най-вече да излага мъжа до себе си", възмущават се столичанки, загрижени за репутацията на Андрей Арнаудов.

[caption id="attachment_322120" align="aligncenter" width="281"]Ами сега?! Кой ще разхожда Бориса по света и у нас??!!! Ами сега?! Кой ще разхожда Бориса по света и у нас??!!![/caption]

Продуцентът обаче няма нужда някой друг да брани егото му, тъй като отлично доказа, че се справя и сам. След шокиращия разказ, предаден му "цветно" от няколко места, той не издържал и показал вратата на Бориса Тютюнджиева.

"Стига толкова! Някои хора явно няма да се променят цял живот", отсякъл опосумът и отказвал да отговаря на обажданията на Бориса Тютюнджиева.

И това е напълно нормално, като съдим по факта, че досега Андрей винаги е имал връзки с порядъчни и сериозни жени. Такова чудо като Бориса Тютюнджиева още не му се беше падало.