Макар Наум Шопов да не спира да хули и снима джигитите на пътя като за целта дори има специална папка „Тарикати“ в Инстаграм, в която публикува фотоси на нарушители, самият той също се оказа неособено примерен шофьор.

 

Преди броени дни в публичното пространство се появиха снимки на возилото на актьора, което е паркирано неправилно в столичен мол. Охраната на търговския център обаче не го пожалила и залепила стикер на колата му, гласящ „Не паркирай като идиот“.

 

Охраната на столичен мол лепна стикер на автомобила на Наум Шопов „Не паркирай като идиот“ (ФОТО)

Очевидци на ситуацията коментират, че актьорът е много нахален и си мисли, че всичко му е позволено само защото кара Тесла. Не спира да обяснява каква общност са тесльовците. Всъщност това са нашенци, купили електромобили не заради опазването на околната среда, а от снобарство. Те често не пускат мигачи и си мислят, че винаги са с предимство и могат да хвърлят кенчета и фасове през прозореца, тъй като купувайки си електромобил, са направили достатъчно за околната среда и сега могат да „сеят“ боклуци.

 

Разбира се, Наум не е от тях и използва кошчетата за боклук, дори мрази тези, които замърсяват, но пък за сметка на това не е по-малко джигит от шофьорите, които снима.

Неотдавна мъж се оплака в социалните мрежи, че актьорът го е засякъл и му е показал среден пръст.

 

Охраната на столичен мол лепна стикер на автомобила на Наум Шопов „Не паркирай като идиот“ (ФОТО) - Снимка 2

Надяваме се, че за изцепката в мола Наум няма да се оправдае, че автомобилът му е шофиран от хубавата му тъща или някой приятел. Факт е, че семейството често послъгва за какво ли не – например е публична тайна, че използват айфони, но договорът им със Самсунг забранява това да се вижда по снимки и клипове.

Източник: Уикенд