Симона Иванова от Свищов е гласена да изпревари Крисия!

Шокираща несправедливост ще бъде ако уникалната Крисия Тодорова бъде победена от друго дете на конкурса за партньорка на господин Андреев. Това смятат около 90 процента от българите, ако се съди по всеобщото мнение в социалната мрежа Фейсбук.

Източници обаче подшушнаха, че в "Шоуто на Слави" вече има друга фаворитка и това е другото гласовито и талантливо момиче Симона Иванова от Свищов. Предимството й пред Крисия било, че е с една година по-малка от нея, но вече има завършено присъствие на обиграна звезда на сцената. Нещо, което се харесало особено на повечето от музикантите в оркестъра.

krisia_simonaБезспорно гласът на Симона е чудесен и тя го доказа за пореден път снощи, когато изпълни брилянтно хита на Адел "Скайфол". Предпочитанието си към нея ясно изрази един от сценаристите на шоуто, който не спря да повтаря, че това дете заслужава много и че лично той ще си свали изпълнението й на MP3, защото не е чувал подобно досега.

Знае се, че мнението на сценаристите е изключително важно за Дългия, който дължи на тях цялото си шоу вече толкова години. И според източниците ни, е напълно възможно той да се вслуша в тяхното мнение, още повече, че Симона наистина пее добре.

Безспорно обаче всенародният любимец на зрителите е красивата, чаровна и талантлива Крисия Тодорова. А бе съобщено, че партньорката на господин Андреев не трябва да притежава само гласови данни, но и харизма.

А каква по-голяма харизма от тази на Крисия?! Това дете е целунато от Бог, пишат съвсем заслужено по форумите.

И според нас са напълно прави! Симона е чудесна, но Крисия е божествена! И в случая победата трябва да бъде само нейна!... А какво мислите вие?