Жана Бергендорф не иска да повярва, че се случва

[caption id="attachment_341586" align="alignright" width="300"]Жана Бергендорф изживява голяма мъка заради мъжа си Жана Бергендорф изживява голяма мъка заради мъжа си[/caption]

Стефан жестоко нарани жена си Жана Бергендорф. Оказва се, че певицата среща огромни трудности в начинанието си да има второ дете. Съпругът й не искал и да чува за ново бебе, защото бил затрупан с много работа. Победителката от X Factor от известно време умолявала мъжа си да си направят момиченце, тъй като вече имат момче. Той обаче изобщо не изпитвал потребност да става пак баща.

"Вече имаме дете, за какво ни е ново?! Не си ли щастлива с Леон? Тримата сме си супер така. А и нали искаш да правиш кариера, как ще гледаш още едно бебе?" - чудел се Стефан.

Слуховете обаче говорят, че зад отказа му стои неговата майка, която от години не можела да понася Жана. Още по време на бракосъчетанието им тя се обявила против, но синът й тогава не я послушал. Конфликтът между двете станал още по-голям преди 3 години, когато певицата реши да се върне в България, а след триумфа си в X Factor успя да върне и цялото семейство.

Веднага след като всички напуснали Дания, майката на Стефан побесняла и се зарекла да откъсне сина си от Жана. Затова, когато узнала за желанието на изпълнителката на "Самурай" да роди за втори път, свекърва й застанала твърдо против. От месеци тя се опитвала да убеди сина си, че тази жена не била за него и е по-добре в името на малкия Леон да се раздели с нея.

От своя страна Жана Бергендорф доста страдала, понеже знаела за отношението на свекърва й към нея и че пълнела главата на Стефан с всякакви неща. Връхлетялата я слава през последната година обаче й давала сили да се бори за своето щастие и да не си мълчи пред нападките на другите.