Скандалът в "кухнята" на сериала "Под прикритие" заплашва бъдещето му!

Огромен скандал разтресе екипа на един от най-вървежните сериали у нас "Под прикритие". Наяве излезе измама, която сериозно застрашава бъдещото развитие на сериала и евентуалното му продължение. Защото зрителите са на път драстично да се отдръпнат.

След масовото недоволство от убийството на основния герой в "Под прикритие" - Джаро и настояването на публиката той да бъде върнат обратно, се оказа, че Джаро изобщо не е бил ликвидиран, а буквално уволнен. Тези слухове заляха страната още преди дни, но бяха потвърдени на големия купон на "Под прикритие", бойкотиран от самия Джаро - актьорът Михаил Билалов.

[caption id="attachment_312221" align="alignright" width="300"]Не е ясно бъдещето на "Под прикритие" след скандала с Джаро Не е ясно бъдещето на "Под прикритие" след скандала с Джаро[/caption]

Михаил Билалов не счете за необходимо да се появи на коктейла в чест на финала на поредния сезон на "Под прикритие". "Джаро не е от вчера. Както във филма, така и в живота. Той няма да позволи да се подиграват с него и няма да клекне пред продуцентите или пред който и да било от шефовете. Отстраняването му от сериала беше груба грешка, която ще се отрази пагубно на бъдещето на "Под прикритие", коментират хора от кухнята на сериала.

Михаил Билалов влязъл в пререкания със сценаристите и продуцентите на филма, което му изиграло лоша шега и разбира се, го гръмнали.

Припомняме, че преди месеци Джаро изрази недоволството си от качествата на сценарист на колегата си Мариан Вълев - Куката и дори си позволи да коментира публично във Фейсбук отношението си към новото му поприще.

Това вбеси продуцентите и те принудиха Джаро да изтрие коментара си със светкавична скорост. Оттам насетне обаче проблемите му с ръководството се задълбочили и в крайна сметка той е отстранен.

Обидата на Джаро е голяма, а феновете му застават плътно зад него, убедени, че сериалът "Под прикритие" се дължи в най-голямата си степен на неговия образ в него.