Страшен скандал се заформи покрай мача на Григор Димитров с Новак Джокович вчера. Знаем, че Гришо падна, въпреки че най-големият в света игра контузен и със зверски болки, които си личаха на корта през цялото време. Но пък именно затова Джокович отново показа и защо е най-големият в света...

Проблемът дойде именно оттам - от контузията и проблемите на Ноле, който беше подкрепян от своите, както никога. В момент, в който по лицето му бе изписана жестока болка, той вдигна ръце, за да призове публиката да го аплодира и да му окаже психологична подкрепа.

Сърбите избухнаха в аплаузи, а в същия миг Гришо повтори жеста на Джокович - вдигна ръце, зовейки за подкрепа. Това именно се изтълкува от феновете на Ноле като обида и откровена подигравка с Джокович, а оттам насетне всичко е ясно.

Григор Димитров получи толкова обиди, че трудно би могъл да ги преброи, да не говорим да ги повтори. Близки до хасковлията са категорични, че Гришо никога не е имал за цел да се гаври с Новак, към когото изпитва не само огромно уважение, но и са добри приятели.

"Това е спорт, но много от феновете и запалянковците не могат да го проумеят. Жалко, че сега говорим за почитатели на тениса, които би трябвало да са по-интелигентни от онези по футболните агитки", коментират в защита на Гришо.