Аня Пенчева пристана на двама

Вечният секссимвол на киното и театъра не успя да устои на предложението на двамата известни мъжаги. Тя „клекна“ на сръбската турбофолк легенда Миле Китич и на нашенския мачо, диджей Дамян.

Като направи дебюта си в чалгата. Актрисата участва във видеоклипове на певци от лекия жанр на музиката. Първата е в дует с диджей Дамян, заедно със сръбската мегазвезда на поп фолка Миле Китич.

Огън жена! Аня Пенчева пристана на Миле Китич и на диджей Дамян!(Горещи снимки)

В песента „Ти си топ“ Аня Пенчева играе милионерската съпруга на колегата си Христо Гърбов. Двамата живеят в луксозно имение, а Дамян и Китич са тяхна прислуга.

След като заминават на почивка, те правят чалга купон с много пиячка и жени.В клипа актрисата носи черен костюм, а прическата й на руси букли допълва вида й на богата жена.

Огън жена! Аня Пенчева пристана на Миле Китич и на диджей Дамян!(Горещи снимки) - Снимка 2

Във второто видео тя е майката на поп фолк звездата Фики Стораро. В него Аня Пенчева е неузнаваема с перука с черна коса и равен бритон. Синът на Тони Стораро е полугол и татуиран, като плаче и намира утеха от любовната си мъка в скута на актрисата.

Огън жена! Аня Пенчева пристана на Миле Китич и на диджей Дамян!(Горещи снимки) - Снимка 3

И за двете си участия, в чалга клиповете, Аня Пенчева вероятно е получила космически хонорари. И не е първата, която „пристава“ на чалгата.

Пионерът в това начинание е Асен Блатечки, който се появи във видеата на Глория и Мария. Но най-голям хейт получи Цветана Манева, която участва в клипа на песента „Познаваш ли ме?“ на Азис.

Източник: Ретро