Денди разкри ужасяващата истина за Златка Димитрова

Всеизвестни са креватните изпълнения на Златка Димитрова, но сега ще научите нещо, което минава всякакви граници дори и за нея.

Биг Брадър направи всичко възможно да ни убеди, че Злати се е променила, че не била вече познатата дама, че била само невероятна домакиня и още куп прехвалени неща. Нищо подобно обаче. Плеймейтката си е същата. HotArena.net съобщава, че за да триумфира в шоуто, Черната Златка е трябвало да се потъркаля в завивките на един от продуцентите. Изданието подчертава, че това са думи на не кого да е, а на един от съквартирантите - Денди.

[caption id="attachment_303656" align="alignright" width="300"]Zlati Златка Димитрова с ужасно действие в името на титлата на Биг Брадър[/caption]

Всичко се е случило още преди началото на ВИП Брадър. Ако помните, Злати се появи в Къщата още тогава, но без да участва в надпреварата. Това бе доста голяма изненада, защото всъщност от нейното влизане полза за зрителя нямаше, а единствено за нея. За да не бъде прекалено съмнително, въпросният продуцент на Биг Брадър е решил да вкара като гости още Златка Райкова и Георги Валентинов.

Междувпрочем, през цялото време Биг Брадър насочваше вниманието към Русата Златка, за да прикрие избора на бъдещия шампион. На всички стана ясно, че Златка Димитрова не е фаворитът на публиката, Тя дори получи леки освирквания по време на финала. Даже каузата и за болния Боби не и донесе обичта на хората, защото в интернет всички са бесни от титлата на Димитрова. Истината лъсна и тя не е никак приятна, защото зрителите за пореден път си дадоха парите за нищо. Докато Златка просто легна и стана номер едно. Срам!