Тъщата на Асен Блатечки не издържа и официално проговори за помията!

Пламена не издържа и проговори. Тъщата на Асен Блатечки, родителка на съпругата му Катерина даде официално интервю с неочаквани разкрития за цялата помия, която се изля върху семейството й и в частност зет й.

Пламена сподели, че се чувства омерзена от всичко, което се разиграва по медиите през последните месеци и съчувства най-вече на щерка си, но и на самия Асен Блатечки. "Катерина не е готова да говори още. Случилото се я съсипа. Да, вярно е, че тя и Асен Блатечки не са заедно. Той е с Диляна Попова и двамата смятат да създадат семейство. На Катя и на внучка ми обаче, това дойде като огромен удар и искам всичко най-сетне да приключи", заяви категорично Пламена, пише "България днес".

[caption id="attachment_314988" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Пламена открито проговори за Асен Блатечки, щерка си и Диляна Попова[/caption]

Що се отнася до изневярата на Асен Блатечки и фактът, че ще става татко за втори път, Пламена обясни, че в началото наистина му е била бясна и не искала да й се мярка пред очите. После обаче си дала сметка, че животът е такъв и подобни обстоятелства могат да застигнат всеки човек.

"Простила съм вече на Асен Блатечки. Той е татко на внучка ми, която безкрайно обичам и искам само да расте в нормална обстановка. Не е истина, че съм настоявала Асен Блатечки да не вижда детето. Катето има нужда от него, много го обича, а и той самият дава всичко за нея. Никога не би я изоставил, ако ще и още сто деца да му се родят от сто различни жени", коментира Пламена.

Тя помоли настоятелно всички да спрат с тиражирането на глупости и клюки, и да оставят семейството й. Ако не за друго, то поне, защото щерката на Асен Блатечки е в много деликатна възраст и цялата тази помия вреди най-вече на нея.

"Ако има нещо, което най-много съсипва щерка ми и Асен Блатечки, то това е притеснението за малката Катя. Те и двамата са свикнали с клюките, големи и разумни хора са и могат да игнорират нещата, но Катето е още малка. Оставете я да живее нормално, пък макар и с разведени родители", призова Пламена и отново повтори, че е простила на Асен Блатечки, който също има право на свободен и само свой си живот.