Ненчо Балабанов заби младата красавица Василена Радева!Ненчо Балабанов сериозно

си е паднал по млада гримьорка. Това е момичето, снимано в новия клип на актьора, който в последно време се изявява и като певец. Името й е Василена Радева. [caption id="attachment_424247" align="alignright" width="300"]Ненчо Балабанов Ето я младата красавица на Ненчо Балабанов[/caption] Новата тръпка на Ненчо е 25-годишна, показа проверка на вестник „Уикенд”. Тя е по-млада в сравнение с всички известни до момента жени, с които актьорът е бил. В същото време е изключително красива без никакви естетични корекции. До момента хубавата Василена се е изявявала основно като гримьорка. Тя има собствена фирма за грим и доста клиенти като за толкова млада жена. По образование обаче е художничка. Родом е от Сливен, но живее в София и учи в Националнат художествена академия. За момента липсва информация точно как Василена се е запознала с актьора. Но се предполага, че вероятно е участвала като гримьор в някой от неговите проекти. Той обаче толкова я харесал, че решил да я покани в новия си клип – „Тези пет неща”. Парчето бе представено преди дни. В него Василена прави толкова силно впечатление, че няма да е чудно, ако скоро към нея започнат да валят оферти за изяви не само като гримьор, но и като модел. Официалната версия е, че Ненчо и хубавата брюнетка не са гаджета, а само колеги и добри познати. Според слуховете обаче актьорът сериозно е хвърлил око на момичето и вкарал в ход целия си чар, за да му направи впечатление.

Самият той скоро навършва 39 години и се говори, че след раздялата с певицата Йоанна Драгнева преди 3 години не е имал връзка, която да продължи повече от няколко месеца.

Последната жена, за която се говореше, че топлела леглото му, се казва Василена като момичето от клипа, но фамилията й е Кьосова. Тя ръководи агенция за запознанства, а проверка на „Уикенд” показа, че често се изявява като лектор в семинарите на Наталия Кобилкина. Дали обаче наистина е имала връзка с Балабанов, или това са били само слухове, базирани на тяхна обща снимка, и до днес не е ясно.