Невероятната красавица Мария Игнатова открито разказа, че във връзката й с Рачков има проблеми, които не са лесни за решаване!

След като медиите вече десетки пъти ги разделяха и събираха, водещата Мария Игнатова реши да даде интервю, в което открито призна за проблемите си с Димитър Рачков. Пред списание "Стори" Мария Игнатова заяви, че в любовта й с актьора не всичко върви гладко и безметежно.

Оказа се, че Димитър Рачков и Мария Игнатова имат проблеми и често спорят. Двамата дори повишавали тон и се карали за редица неща, тъй като характерите им били твърде импулсивни и независими, разбра екипът на Kliuki.bg.

[caption id="attachment_308022" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова призна, че в любовта й с Рачков не всичко върви по мед и масло Мария Игнатова призна, че в любовта й с Рачков не всичко върви по мед и масло[/caption]

"Да, вярно е. При нас нещата не са като в сериалите, където любовта кипи 3000 серии поред. Вкъщи почти никога не е тихо и спокойно, а любовният пламък да блести в очите. По-скоро прехвърчат искри на предстоящ пожар. Но за мен е от по-голямо значение двамата да са на една и съща емоционална вълна, защото когато се разминават в емоцията, тогава винаги има ощетен", разсъждава Мария Игнатова.

Чаровната водеща на "Господари на ефира" с усмивка призна, че проблемите й с Рачков не я тревожат особено, тъй като самата тя не можела да вирее в обстановка на тих семеен уют и щастие. Оказа се обаче, че Мария Игнатова е различна от половинката си точно в това.

За разлика от нея, Димитър Рачков заяви, че той пък копнее тъкмо за това, но за жалост едва ли ще го получи някога. "Абе, да бъда честен, много ще ми е интересно да живея в блажено спокойствие с кротка жена, но не ми се случи", смее се Димитър Рачков, но признава, че колкото и да се карат, любовта му към Мария Игнатова става все по-силна и издръжлива с всеки миг.