Връзката между Глория и младока Добромир Добрев явно премина през първоначалния си етап на флирт и опознаване и вече е обявена за сериозна. Какво друго можем да кажем при все, че чалга дивата заведе тържествено гаджето си у дома за Бъдни вечер и го настани на челно място на софрата, току до бъдещата му тъща.

Родителката на Глория е дала благословията си, а явно същото е направила и Симона Загорова, която остави Добромир да си играе с малката Галина (нали ще му бъде и на него доведена внучка)...

Официално: Глория доведе млад зет на майка си! (Добромир на почетно място на коледната софра - СНИМКИ)

Глория е толкова хлътнала по жребчето си, че май не мисли за нищо друго в момента. Тя не спира да пуска снимки, на които се гушка с мачото, а близки до обкръжението й шушукат, че сигурно едва изтрайва да си тръгнат гостите, че да остане насаме с Добрев и да се отдадат на по-интересни креватни занимания.

Официално: Глория доведе млад зет на майка си! (Добромир на почетно място на коледната софра - СНИМКИ) - Снимка 2

"То всичкото чудесно, но когато това младото поиска да има дете, какво ще прави баба Гло - внучката си ли ще му връчи?! Щото нали се сещате, че на нейните 50 годинки трудно ще зачене отново, пък и да стане, то бебето й ще е по-малко от внучето. Абсурд! Дано поне да се наситят един на друг пълноценно, че да не й е криво после, ако си намери млада", коментират в мрежата.