Алисия призна, че младият Атанас означава много за нея!

Алисия най-накрая разкри кой е заел в сърцето й мястото на Ники Михайлов. И това е наглед съвсем младо момче, на име Атанас. Певицата качи снимка с поредния си подарък от него в Инстаграм, под която написа много мили слова, видя Kliuki.bg.

"Благодаря ти! Ти винаги знаеш какво искам. А аз страшно те обичам, бебче", гласяха думите на Алисия, чиито скъп до сърцето й подарък от любимия Наско е кокетна дамска чантичка.

alisiaМакар чантето да е видимо на скромна цена, а не на такава, на каквато обикновено е свикнала да се глези Алисия, тя приема този дар като сантиментален подарък и е много благодарна, пише Хотарена.нет.

Размяната на мили думи между двамата веднага наостри ушите и очите на феновете на певицата, които побързаха да я сватосат с чаровника.

"Виж го колко е красив и сладък. Момчето те обича. Остани с него и зарежи веднъж завинаги типове като Валери Божинов и Михайлов, защото суетата и нарцисизма им няма да ти донесат нищо добро", пишат почитатели на певицата в интернет.

Въпросният Наско действително изглежда добре поддържан и в отлична физическа форма, което издава, че здраво помпа във фитнес залата.

Алисия също е перфектна по отношение на външния си вид, така че от двамата става прекрасна двойка. Дали са заедно обаче, скоро ще разберем.