Биг Брадър Ол Старс започва веднага след финала на Вип Брадър 2017!Само ден след големия финал на Вип Брадър

2017 Нова телевизия ще стартира и втория любим формат на зрителите. А именно Биг Брадър Ол Старс. Дни преди началото му вече са ясни и звездите, които ще влязат в Къщата. [caption id="attachment_395911" align="alignright" width="261"]Биг Брадър Ол Старс Ето кои са звездите, които влизат в Биг Брадър Ол Старс след края на Вип Брадър[/caption] И това са победителят от Вип Брадър 2015 Джино Бианкалана. Който ще се бори за зрителската любов с другия отявлен фаворит и мъжкар Коцето. Поп фолк певецът ще зареже за месец жена си Надя и двете им деца, за да изкара малко допълнителни средства за семейството. Надето обаче ще трябва да стиска палци и да се моли Коцето да не й кръшне. Защото вътре в Къщата той ще бъде под непрестанното наблюдение на изумрудените очи на колежката си Емануела. Другите, които са склонили да се отделят за месец от света, са Мариана Попова и Фънки. За разлика от Димитър Ковачев обаче, Попова е уредила и присъствието на любимия си Веселин Плачков, така че нея поне няма да я мислим. Нито ще й е скучно, нито самотно.

Ловецът на бежанци Динко от Ямбол е може би най-скандалното присъствие в Биг Брадър Ол Старс тази година. Той неизбежно ще се спречка и ще влезе в остри конфликти поне с двама от съквартирантите и това са Фънки и Луна.

Да, Луна също е заявила вече участието си. Тя може и да не успя да стане президент на страната, но идва в Нови хан, за да се бори за победата. Освен нея вътре ще видим и младата поп фолк надежда Дебора. Която успешно премина "изпита" в "Черешката на тортата" и успя да се хареса дори на устатия Иван Ласкин. Дали ще стане същото и със сегашните й съквартиранти, това предстои да разберем ако изчакаме и изгледаме всички епизоди на предстоящия сезон на Биг Брадър Ол Старс.