Наскоро медиите много активно завъртяха слуха как случайно чрез снимки в Интернет, Мъск започнал комуникация впечатлен от красотите на страната ни.

И по специално коментар от профила на Мъск относно родна фотография на Белоградчишките скали, която до толкова го впечатлила, че Илън се поинтересувал дали това е реална снимка или нещо виртуално създадено.

Разбрал, че това е природна забележителност в България и по информация от пресата чрез агентите си, Илън дори е резервирал и посещение в уникален гурме ресторант в България - село Стакевци. Отново набързо публикувана новина, която привлече националните медии и множество читатели.

От друга страна, шегите в интернет средите не спират от това как може журналисти дори и министри да бъдат участници във фалшива новина, до това как да очакваме скоро централите на компаниите на Илън Мъск да бъдат преместени у дома и ставаме център на технологичния прогрес. 

И все пак дата има за април, представена пред обществото, дотогава всички конспиративни теории са в ход и очакваме да видим какво всъщност ще се окаже.

Поне рекламата на родните природни чудеса определено си заслужава, а дали ще си останем само с това, и с непотвърдени журналистически данни скоро ще се разбере, добавяме и ние в очакване на Илън Мъск.