Какво става с Преслава и добре ли е певицата?! Този въпрос масово си задават потребители, видели последните й снимки от живо участие, както и клиенти, били в заведението. Видът на Преси е меко казано стряскащ като очевидците наблягат на два основни проблема.

Очевидци в шок: Заболяване ли има Преслава?! (какво се случва с нея виж тук + СНИМКИ)

Първият от тях е болезнено слабата фигура на Преслава, която дори е раждала жена. Знаем, че Преси не е генетично предразположена към стройна фигура като една Никол Станкулова примерно. Добричлийката си беше дори доста закръглена, да не кажем пълничка, в началото на кариерата си.

Това наведе на мисълта, че Преслава може да е развила хранителни проблеми или казано с прости думи - да е спряла да се храни. Към тази мисъл навежда и второто, което забелязаха източниците, а именно доста оголялата откъм коса глава на певицата.

Виждаме, че Преси се е хванала на опашка и е издърпала косата си силно назад, което обаче оголва една голяма част от скалпа й встрани над слепоочията.

"Проблеми с косопада се получават и то моментално дори, когато и ако човек спре да се храни. Дано само това да не е направила от мания да е слаба, защото много трудно се връщаш към нормалността", коментират запознати.