Не е истина как лети времето... Сякаш беше вчера, когато една 9-годишна сладурана се появи при Слави Трифонов и за нула бройки успя да спечели сърцата на цяла България... Е, детето вече го няма, а на негово място виждаме прекрасна млада дама, която на всичко отгоре е и влюбена.

Да, Крисия Тодорова реши да съобщи "благата вест" на съответната дата - в Деня на влюбените. И да се похвали с това какъв мъж е спечелил сърцето й за първи път. Защото това именно е първият мъж на Крисия, имаме предвид истински мъж в пълноценна връзка. Преди време тя се беше показвала с едно момченце, но то не беше нейно гадже, а просто приятелче.

Днес Крисия е влюбена и щастлива, а въпросният кавалер явно се отнася прекрасно с нея. Фотото, което тя пусна, бе от автомобил, добър на вид, но акцентът бе върху голям букет от червени рози - символ на страстната и изгаряща любов.

Засега Криси крие самоличността на приятеля си, но това, което знаем със сигурност е, че е млад. "Крисия е сериозно момиче и никога не би се хванала с някой дъртак за годините си. Тя не иска пари и други кифленски неща, затова е и щастлива - умее да цени истинските неща в живота", разкриват близки до нея хора.

Източник: Crimesbg.com