Шестата по красота - невероятната Жени Калканджиева, получи публични нападки от друга красавица, която сподели за общата си работа и приятелство с нея.

Жени Калканджиева, която е един от основните участници в къщата на "Биг Брадър", всъщност не е толкова морален и емоционален човек, както пишат и от изданието "Лайфстайл" и от "Шоу". Манекенката Галя Литова се изказа доста лошо за нея. С Жени имаха обща работа, а и бяха приятелки, но Галя самата казва, че тя е признала за злоупотреби с момичета, зад които стои и името на Жени Калканджиева. Затова и тя се обърнала срещу Галя Литова, след като видяла нейната съпротива.

[caption id="attachment_327996" align="aligncenter" width="210"]Обвинения срещу Жени Калканджиева от друга манекенка Обвинения срещу Жени Калканджиева от друга манекенка[/caption]

Галя Литова призна, че от години говори за съществуването на каталог за момичета, които се поръчват, но дълго време се е мълчало. Сега вече има няколко души в затвора и нещата са по-различни, но преди време животът на Литова се преобърна и тя се изправи срещу много трудности.

Галя Литова поддържаше сериозна връзка с изпълнителя Дичо от "Д 2", след което името й бе опетнено от изтекло в интернет клипче, което я копрометираше с други мъже. Освен това се твърдеше, че тя системно злоупотребява с алкохол и наркотици.

Днес Литова е на 34 години и е международен съдия на киноложки изложби. Преди това имаше и дълга кариера като модел в чужбина. Беше една от най-успешните ни манекенки на международните подиуми.

[caption id="attachment_327995" align="aligncenter" width="300"]Днес Литова е на 34 години и живее с кучетата си, но иска семейство Днес Литова е на 34 години и живее с кучетата си, но иска семейство[/caption]

Самата Галя Литова също беше участник преди доста години в предаването на "Биг Брадър", но доброволно го напусна. Сега Жени Калканджиева е основната фигура пред камерите на "Големия Брат" и е в коментирания от всички там любовен триъгълник между нея, Тачо и Зорница Линдарева, която беше извънбрачната връзка за съпруга на Жени, припомня Kliuki.bg.