Правилно е казано от време оно, че обущарят ходи бос... Нещо подобно се случва и в семейството на прочутата Наталия Кобилкина, на която хиляди родни дами гледат като на личен гуру в живота. Дали са прави обаче, това е друг въпрос.

Оказа се, че докато раздава ум и разум на чуждите жени и ги учи как да хванат милионера за... шлифера, как да бъдат неустоими гейши и как да доведат чудесата в живота си (разбира се, срещу тлъсти суми за курсовете), самата Кобилкина яко е загърбила личния си живот и съпруга си.

Близки до двамата източници разкриха, че гъркът Такис Дретакис е от кротките мъже, които не са особено придирчиви към половинките си, но вече и той се чувствал пренебрегнат.

"Наталия е опасна харпия. Хвана си го Такисчо, защото е кротушко и подобие на мъж под чехъл. Той се скъсва да я слуша и да изпълнява прищявките й - я дрешки, я почивки, я ресторанти... Не е напорист и определено не е от типа мъже с неограничено либидо. Но въпреки това Наталия е заета и мисли само за работата и парите си, което е убийствено за всеки, дори и за Такис", коментират източниците.

И са категорични, че нещата, които Кобилкина проповядва в мрежите, самата тя изобщо не ги прилага в дома си и към мъжа си. Тя била генералът в къщата и се държала като такава, а на наивните си ученички приказвала врели некипели.