Преслава предаде своята най-близка приятелка Галена!

Жестоко предателство съсипа Галена. От известно време Преслава има друга най-близка приятелка и това е Андреа, научи ексклузивно Kliuki.bg. Двете се сприятелили много покрай участието си в Москва, където пяха на концерт по случай заснемането на руската новогодишна нощ. Изпълнителките на "Пайнер" били неотлъчно една до друга, защото и двете били много притеснени. Това беше първото им участие на толкова голям форум и затова са се подкрепяли една друга. Междувременно обаче започнали да си споделят лични неща и се превърнали в най-добри приятелки.

[caption id="attachment_333347" align="alignright" width="300" class=" "]Преслава предаде Галена с Андреа Преслава предаде Галена с Андреа[/caption]

Веднага Галена се почувствала предадена, защото връщайки се в България, Преслава продължила да се обажда на Андреа и бързо забравила за старата си най-добра приятелка, с която споделяше радост и неволя цели 10 години. На всичкото отгоре Галена по това време е била на легло, тръшната от тежък вирус, което допълнително я съсипало.

"Тя едва дишаше, докато уж приятелката й се забавляваше с друга. Работата е едно, но можеше да й се обади след това, поне за да разбере как е." - споделя позната на Галена.

Преслава обаче не се трогва от нищо и продължава да дружи с Андреа. Двете са били засечени няколко пъти по магазините, разкриват очевидци. Тяхното приятелство било много чисто, тъй като с Галена имаше някаква конкуренция, докато Андреа не е такава певица. Тя гледала предимно себе си и се интересувала от своето развитие като изпълнител.

"Галена завиждаше на Преслава през всичките години, въпреки че бяха почти неразделни. Искаше да бъде като нея, но най-големите награди отиваха в Преси. Затова последния път, когато стана "Певица на годината", Галена беше на седмото небе." - разкрива още нашият източник.

При Андреа нямало завист, понеже от малка е финансово заможна и не зависела от одобрението на своите шефове в "Пайнер", съответно и от наградите. Това привлякло Преслава, както и подкрепата, която получила от нея в Москва.