Благой Георгиев разтресе медиите вчера с признанието си, че бил влюбен и дори нещо много повече - обичал щерката на Ванко 1. Това го изпляска самият той в ефир като сподели пред ошашавената Гала, че си умира за Ивана Главчева, но тя също трябва да отвърне на чувствата му - демек още не го е направила.

"Ауу, ама това е много хубаво, защото любовта е много хубаво и красиво нещо", чуруликаше Гала, само и само да си вдигне рейтинга на предаването, а Джизъса се хилеше с циркониевите си бели зъби, правени в клиниката на Ванко 1.

"Обичам това момиче, много е сериозна, красива, отговорна", нареждаше Благой, без да си дава сметка, че приятелят му Ванко (както го нарече) надали ще плесне с ръце, пък ще го прегърне след тази блага вест, че иска да оправи щерка му.

Близки до рапъра разкриха, че Иван Главчев е побеснял като е чул интервюто на футболиста и се е зарекъл, че Ивана и Благой ще са заедно само през трупа му. Разбира се, той не е провокиран от нищо друго, освен от патологичното женкарство на Георгиев и факта, че ако бъде с него, Ивана ще се радва на "любовта" му точно от ден до пладне.

"Тая няма да я бъде никога! А и дъщеря ми не е с две мозъчни гънки като неговите фитки, че да му се върже на номерцата. Да внимава в картинката Благо, че от играчка да не стане плачка", заканил се Ванко 1.