Тити Папазов не е толкова добър човек, както счита почти цяла България

Читател на Kliuki.bg ни уведоми, че Тити Папазов не е толкова добър по душа, за какъвто го считат почти всички. Той е видял с очите си как баскетболният треньор веднъж излязъл от автомобила си по време на червен светофар и тръгнал да бие шофьора на съседната кола. Причината била, че пътят на Тити е бил засечен непозволено и това е довело до риск за движението на пътя. Когато Папазов излязъл да се бие обаче, за негова изненада срещу него се изправил огромен мъж, тип "мутра". Тити просто е нямал шанс и по най-бързия начин се прибрал в автомобила си.

[caption id="attachment_328101" align="alignright" width="300"]Тити Папазов не бил добрякът, за какъвто го смятат Тити Папазов не бил добрякът, за какъвто го смятат[/caption]

Тази случка обаче идва ни покаже, че звездата от Левски всъщност не е чак толкова положителна личност, за каквато се представяше във "ВИП Брадър". В Къщата Константин Папазов остави впечатлението, че е човек, който търси и иска правдата. Това, което е станало пред светофара обаче, противоречи на това твърдение. Понеже каквото и да се случи на пътя, да налиташ на бой не е никак достойно, особено след като до катастрофа не се е стигнало.

Разбира се, за Тити Папазов от край време се знае, че е изключително емоционален човек и може би във въпросната случка у него е надделяла емоцията. Но е факт, че любимецът на мнозина, дори идол за някои, не е точно това, за което го смятат. Като всеки заможен българин, и Тити явно счита, че има всякакви права в тази държава.

Какъв е точно Константин Папазов най-добре знае съпругата му, с която са заедно вече 16 години. Все пак да не забравяме, че това е човек, който осинови момче, така че има и много положителни качества. Въпросът е обаче коя негова страна е по-голяма и се проявявая по-често?!