Петя Дикова не е на себе си и не вярва, че това се случва точно на нея!

Чаровната дъщеря на Аня Пенчева и Сашо Диков - сладката Петя Дикова е изпаднала в тежък срив след неочаквания удар, който претърпя. Оказа се, че Пипи има врагове на собственото си работно място, което вече се клати под краката й.

Всичко тръгва от опитите за саботаж, които все още неизвестен човек опитва да прави на водещата на "Култ". Предаването на Петя Дикова е подложено на двоен огън. Първо - сценаристите й уреждат все по-безинтересни гости и второ - заради въпросните гости, после ударите отнася самата тя.

[caption id="attachment_355599" align="aligncenter" width="300"]Петя Дикова Петя Дикова потресена от това, че някой иска да саботира работата й[/caption] Последният скандал се разрази след гостуването на Елена Кучкова и Зорница Линдарева в предаването, които в продължение на половин час се сцепиха да говорят глупости и да се лигавят на камерите, видя Kliuki.bg. След това обаче вината за всичко бе хвърлена на Петя Дикова, която целенасочено беше изкарана не дотам кадърна и едва ли не в залеза на кариерата си на водеща. Така момичето, което получи възможно най-доброто образование в Лондон и е вряла и кипяла в медиите, благодарение на опита и на татко си Сашо Диков, ненадейно се оказа пред злобен обстрел. "Пипи е съкрушена. Тя винаги си е вършила работата професионално и с чувство за премереност и мярка. Сега обаче е в криза, защото усеща, че някой се опитва да й подлива вода и то директно хора от медията, които са в заговор срещу нея. Такива неща не се случват за първи път в телевизии от ранга на Би Ти Ви и е ясно, че друг се опитва да изпъкне на неин гръб", коментират близки до Петя Дикова. Кой прави всичко това в крайна сметка и каква ще е реакцията на Сашо Диков, който без съмнение знае как да защити дъщеря си и да накаже злобарите, предстои да станем свидетели. И то вероятно по-скоро от очакваното.