Да говори за личния си живот в ефир - това Сашо Кадиев е правил много рядко и все по задължение, нищо, че е на екран всекидневно. Преди време трябваше да му се мъкнат думите с ченгел, особено докато беше с бившата си половинка - Таня Тончева.

Затова днес мнозина се шокираха от изненадващото му откровение за обрата в отношенията му с Ивелина Чоева. Знаем, че двамата са заедно отдавна, а моделката е доста по-млада от него, но въпреки това явно показва характер. И така го е оплела в своите мрежи, че като нищо ще го промени.

Какво друго да помислим, щом Кадиев разказа, че е напът да се откаже от най-любимото си нещо, в името на връзката си с Ивелина. А именно - електронните и онлайн игри, от които не отделя очи часове наред. Тези игри скапаха връзката му с Таня - тя си ляга вечерта, а той, вместо да отиде при нея и да се гушнат в леглото, виси и играе като невидял.

Очевидно Мамин Сашко е правил същото и с Ивелина, когато двамата са посвикнали един с друг и рутината се е наместила удобно в двойката им. Чоева обаче изведнъж го попарила с вряла вода.

"Както бяхме на почивка и аз съм си взел една мъничка и компактна игра, тя дойде и ми заяви, че й е писнало, изморила се е от постоянното ми внимание към игрите и повече не може така. Накара ме да избирам между нея и тях", каза в ефир Кадиев. Е, щом още са заедно, явно изборът му е ясен, поне на този етап...