Мария Игнатова и Алекс Раева бяха големи приятелки след като "Х Фактор" ги събра, но в отношенията им настъпи крах!

Мария Игнатова и Алекс Раева години наред бяха в прекрасни отношения, покрай работата си в шоуто "Х Фактор". Двете водещи често можеше да бъдат засечени заедно на заведение, където с часове се отдаваха на релакс и сладки приказки. Нещо повече - имаше време, в което наистина споделяха една с друга.

Това обаче приключи скоропостижно, а обратът в отношенията им е повече от неочакван. Мария Игнатова към днешна дата напълно е игнорирала Алекс Раева и я е зачеркнала от жевота си. Това разкриха близки до чаровната водеща на "Господари на ефира" и половинка на комика Димитър Рачков.

[caption id="attachment_341848" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова е категорична, че предателството е това, което не може да прости[/caption]

Причината за разрива между двете е Алекс Раева, която типично по женски завидяла на колежката си Мария. Разбира се, тук не става дума за пари или популярност, защото Маги Халваджиян дава еднакви заплати и на двете във формата. Поводът за ревността на Алекс Раева е повече от прозаичен - визията на Мария Игнатова, която тя считала за по-красива и слаба от себе си.

Припомняме, че дълги години Алекс Раева не можеше да се справи с проблемите с теглото си като бе качила стресово над 20 килограма. После тя буквално се вманиачи по фигурата си и започна неистово да тренира. Алекс прекарва часове във фитнеса всеки ден, но когато е на турне или почивка в чужбина, изостава и веднага усеща как отново започва да трупа.

"Писна ми да се моря и бъхтя като вол. И защо - един ден да пропусна, и пак да се ошишкам. Не е честно това, едни да се трудим здраво, а на други фигурата да им е дощла ей така - отгоре. Мария не е стъпвала във фитнес, а има плочки по корема. Кажете ми сега не е ли несправедливо?!", често повтаряла Алекс Раева пред колеги и приятели, докато това не стигнало най-сетне и до ушите на Мария Игнатова.

Въпреки широката си усмивка обаче, Мария има чепат характер и приела повече от сериозно думите на Алекс Раева. За нея това е чисто предателство и откровена злоба, която тя отказала да толерира повече.

"Всичко мога да простя, но не и предателство. А тя направи точно това. Нека е здрава, но оттук нататък отношенията ми с нея са само и чисто професионални", отсякла хубавата Мария Игнатова, а Димитър Рачков я подкрепил на сто процента в решението й.