Мария Игнатова и Нойзи отново споделят един покрив. Журналистът, който бе хванат да шофира под въздействието на алкохол миналата година, отново си живее охолно в наследствения дом на съпругата си в „Драгалевци“.

Семейството е било видяно преди дни от съседи в местния супермаркет да пазарува хранителни продукти. Двамата не изглеждали като щастлива двойка, но  все пак Мария е решила да пробва отново.

Припомняме, ч е през ноември 51-годишният журналист бе хванат да кара пиян. Когато полицията го спряла, той говорел неразбираемо. Тестът с дрегер установил 2,12 промила алкохол в кръвта. Мъжът на телевизионната водеща бил моментално арестуван. По случая бе образувано досъдебно производство. На Нойзи му бе наложена мярка „парична гаранция“ и бе пуснат на свобода срещу 15 000 лева.

Именно  Мария Игнатова платила крупната  сума. Шофьорската книжка му  бе конфискувана. Автомобилът бе отнет в полза на  държавата.

Резултат от кръвната проба а излезе миналата седмица в медиите. Оказа се, че е имал не 2, 12 промила алкохол в кръвта, а цели 2, 52. Тепърва ще става ясно какви ще са последствията.

Мария Игнатова се скъсва от работа, за да покрие финансовите щети на семейството. От скоро пак ще я гледаме на малкия екран в предаването „Един за друг“.

 

Източник: retro.bg