Андреа се заля от смях по отношение на Мартина Узунова

Скандалът между Андреа и модела Мартина Узунова се оказа мираж, поне така твърди певицата на "Пайнер". Тя коментира във Фейсбук слуховете за скандала като абсолютно измислени и пълна спекулация. Половинката на Кобрата даже не познавала Мартина и не знаела нищо за нея. С написаното в мрежата обаче фолк дивата леко и унизи Узунова, може би неволно. Все пак манекенката се има за една от известните личности у нас, но Андреа пък не я познавала и не била чувала за нея.

[caption id="attachment_311738" align="alignright" width="300"]Андреа не познавала Мартина Узунова, но дали? Андреа не познавала Мартина Узунова, но дали?[/caption]

Kliuki.bg припомня, че за скандал между двете красавици се заговори по повод тоалетите на двете и слуха, че Мартина Узунова била надвила Андреа на конкурс за красота. Певицата обаче отрича някога да е участвала в подобна надпревара и въобще не знае как името й е било намесено в една тема с плеймейтката.

Дали да вярваме на Андреа обаче? Това е основният въпрос. Ясно е, че фолк дивата ще иска да замаже положението, тъй като в пресата излезе информация, че тя е бясна заради копирането на Мартина Узунова. Ако наистина няма скандал, то това би било доста неочаквано, понеже от дни се говори за противоречията между двете, а чак днес Андреа реши да разкрие уж истината. Въпросителните остават.