Ето кой ще бъде големият победител в Хелс Китчън!Темпераментният и самонадеян
готвач Реджеп Бадев е най-вероятният победител в третия сезон на Хелс Китчън. А не Наско, както се твърдеше досега. [caption id="attachment_445031" align="alignright" width="300"] Шеф Ангелов дава парите и победата на Реджеп в Хелс Китчън?![/caption] Финалът на най-гледаното кулинарно предаване е на 21 май, четвъртък, от 21 часа като ще гледаме мъжка битка за победата. За голямата награда от 100 хиляди лева се състезават Реджеп, Атанас и франсето Цецо. Най-готов за победата обаче изглежда Реджеп. Цветан Тодоров, когото всички наричат "франсето", въпреки, че впечатли зрители с елегантното си готвене. Независимо, че е работил в ресторант със звезда "Мишлен", Цецо е твърде муден и често се дъни в кухнята именно заради бавното си темпо. През целия сезон той така и не успя да вдигне оборотите и да се поучи от грешките си. Най-вероятно на финала един срещу друг ще се изправят Реджеп Бадев и Атанас Балкански. И двамата не спират да показват, че са истински корифеи в кухнята, демонстрират нови техники и въображение, както и характер на истински шефове. Балкански измина доста дълъг път, след като влезе седмица по-късно в шоуто от останалите. Наско беше сред резервите, но след като шеф Ангелов изгони няколко участника за броени дни, той беше вкаран в играта. Първоначално Балкански беше сред най-незабележимите в кухнята, но с упортсво и талант успя да стигне до челната тройка. Финалната битка ще бъде безмилостна и най-вероятно самонадеяният и амбициозен Реджеп Бадев ще надмине себе си, за да си тръгне като победител. Той готви с италианска страст, тъй като е израснал на Ботуша. Когато е на 5, роденият в Сърница кулинар заминава за Италия със семейството си. Първоначално не иска да се занимава с готвене, но с времето осъзнава, че именно това е силата му. Днес, едва на 30, Реджеп е главен готвач в голям хотелски комплекс в Германия. Освен това е имал честта да храни един от най-големите италиански футболисти - Роберто Баджо. Не му е поднесъл обаче някое твърде засукано ястие, а сандвич с миди Сен Жак, пише столичен вестник.
Коментирай